ECO-Coachen

 
MVA Nederland heeft een samenwerkingsverband afgesloten met ECO-Coach uit Heerenveen. 
 
Wat is ECO-Coachen?

ECO-Coachen helpt personen bij de fysieke en mentale zelfbewustwording en het ontwikkelen van hun persoonlijkheid. Onder leiding van Tjalling van den Berg en zijn team mogen deelneemsters van onze Academie gebruik maken van dit unieke programma en een daaraan gekoppeld Logboek.

Van den Berg was als coach werkzaam voor de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie, de Koninklijke Nederlandse Kaatsbond en de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie. Als hoofdcoach van Turnschool Heerenveen was het hoogtepunt het olympisch goud van Epke Zonderland in Londen. Van den Berg was docent aan de internationale turnacademie van de afdeling CIOS Heerenveen van het Friesland College in Sportstad Heerenveen. Hij gaf ook vorm aan de fysiek-mentale coaching van de jeugdopleiding van sc Heerenveen. Sinds 2022 is hij gestart als ECO-Coach bij de sc Heerenveen (vrouwenvoetbal).

Digitaal Inspiratie & Ontwikkel Logboek MVA Nederland
Nieuw is het speciaal ontwikkeld Digitaal Inspiratie/Ontwikkel Logboek MVA Nederland om onze meiden te begeleiden en breed fysiek, mentaal en sociaal op te leiden. Door middel van dit Inspiratieboek geven we de meiden ook de Topsport leefstijl op bovengenoemde onderdelen mee!
Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?