Nieuws

Meiden Voetbal Academie Nederland is feeling proud.

1 day 16 hours ago

๐— ๐—ฉ๐—” ๐—ก๐—˜๐——๐—˜๐—ฅ๐—Ÿ๐—”๐—ก๐—— ๐— ๐—ข๐Ÿญ๐Ÿฑ ๐—ฆ๐—ฃ๐—˜๐—˜๐—Ÿ๐—ง ๐—ง๐—˜๐—š๐—˜๐—ก ๐—œ๐—ก๐—ง๐—˜๐—ฅ๐—ก๐—”๐—ง๐—œ๐—ข๐—ก๐—”๐—Ÿ๐—˜ ๐—ง๐—ข๐—ฃ๐—–๐—Ÿ๐—จ๐—•๐—ฆ

Komende zondag vertrekt de jonge MO15-selectie van MVA Nederland in de spelersbus voor twee dagen naar Belgiรซ. De selectie en technische staf verblijft in het prachtige Van Der Valk Waterloo. Het team neemt deel aan het INTERNATIONAL GIRLS CUP 2024 en speelt in de poulefase tegen topclubs als FC NANTES, KV MECHELEN, STANDARD LUIK en RC LENS.

Wederom een prachtig affiche voor onze Academie!

www.mvan.nl

Meiden Voetbal Academie Nederland

4 days 17 hours ago

๐—˜๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—ป๐—ป๐—ฒ ๐—ฆ๐˜๐—ผ๐—บ๐—ฝ ๐—ธ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ถ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ ๐— ๐—ฉ๐—” ๐—ก๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ฑ

MVA Nederland is verheugd om te kunnen melden dat Etienne Stomp is aangesteld als keepertrainer voor de keepsters van SC Cambuur MO17 en MVA Nederland.

Etienne neemt een schat aan jarenlange ervaring mee. De afgelopen 5 jaar heeft Etienne bij SC Cambuur gewerkt als Goalkeepercoach. Daarvoor was hij 5 jaar werkzaam bij PEC Zwolle. In de afgelopen 20 jaar was hij ook met tussenpozen in deze functie betrokken bij het Nationale team van Curaรงao.

Etienne van harte welkom!
Veel plezier en succes toegewenst!

๐Ÿ“ธSC Cambuur

Meiden Voetbal Academie Nederland

5 days 19 hours ago

๐—ž๐—˜๐—˜๐—ฃ ๐—ข๐—ก ๐—ฆ๐— ๐—œ๐—Ÿ๐—œ๐—ก๐—š ๐— ๐—ฉ๐—” ๐—ก๐—˜๐——๐—˜๐—ฅ๐—Ÿ๐—”๐—ก๐——๐Ÿงก!

๐Ÿ“ธJora Pater

Meiden Voetbal Academie Nederland

5 days 21 hours ago

๐—ฆ๐˜‚๐—ถ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ฟ๐—ผ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐— ๐—ฉ๐—” ๐—ก๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ช๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ช๐—ผ๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐——๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฒ๐—ป

Lotte en Lisan hebben vandaag namens MVA Nederland een bezoekje gebracht aan Wender Wonen in Drachten.
Deze organisatie biedt 30 mensen die dakloos waren een woonplek en begeleiding om de regie op hun leven te herpakken en te werken aan herstel.

MVA Nederland heeft voor de eigen activiteitenpot een Suikerbrodenactie gehouden waarbij ook suikerbroden konden worden gedoneerd aan mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Lotte en Lisan gingen vandaag op bezoek bij Wender Wonen om de suikerbroden te overhandigen.
Top meiden!

Meiden Voetbal Academie Nederland

6 days 17 hours ago

๐—ž๐—˜๐—˜๐—ฃ๐—ฆ๐—ง๐—˜๐—ฅ๐—ฆ ๐—ข๐—ฃ๐—š๐—˜๐—Ÿ๐—˜๐—ง!!

SC Cambuur gaat samen met MVA Nederland komend seizoen met een MO17-team in de JO-15 Hoofdklasse spelen. Voor deze selectie hebben we nog plaats voor een keepster van het geboortejaar 2008/2009.

๐—”๐—”๐—ก๐— ๐—˜๐—Ÿ๐——๐—˜๐—ก
Denk jij dat je ons team kan versterken? Reageer dan uiterlijk 16 mei via de onderstaande inschrijflink.
Wij nemen dan contact met je op!

forms.office.com/e/kAszZUcw9G

๐Ÿ“ธJora Pater

Meiden Voetbal Academie Nederland

1 week 1 day ago

๐—ฌ๐—ผ๐˜‚๐—ป๐—ด๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ ๐— ๐—ฉ๐—” ๐—ก๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—ด๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ถ๐˜€๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ธ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ท๐—ฒ ๐—ฎ๐—ณ

De MO14 van MVA Nederland heeft een prima indruk achtergelaten op de eerste dag van het International Girls Top Tournament in Oldenzaal. Ondanks een lagere klassering in de poule hebben de meiden laten zien goed mee te kunnen komen.

Morgen is de tweede dag van het sterk bezette internationale toernooi.

Meiden Voetbal Academie Nederland

1 week 1 day ago

๐— ๐—ฉ๐—” ๐—ก๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—”๐—ท๐—ฎ๐˜…, ๐—™๐—ฒ๐˜†๐—ฒ๐—ป๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ ๐—ฒ๐—ป ๐—™๐—– ๐—ง๐˜„๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฒ ๐—ฝ๐—ผ๐˜‚๐—น๐—ฒ๐˜„๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ!

MVA Nederland MO17 is poulewinnaar geworden op de eerste dag van het International Girls Top Tournament in Oldenzaal. In de laatste wedstrijd van de poule werd KV Mechelen (BVO) uit Belgiรซ getrakteerd op een voetbalshow met alle ingrediรซnten die bij voetbal horen. Een duidelijke 2-1 overwinning van de meiden van MVA Nederland waarbij een 3-1 of 4-1 zeker niet had misstaan.

Naast MVA Nederland zijn ook de teams van Ajax, Feyenoord en FC Twente als poulewinnaars uit de bus gekomen.
Morgen start de tweede dag van dit internationaal sterk bezette toernooi.

Meiden Voetbal Academie Nederland

1 week 4 days ago

๐— ๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐— ๐—ฉ๐—” ๐—ก๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐—ป๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฌ ๐˜€๐˜‚๐—ถ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ฟ๐—ผ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ฉ๐—ผ๐—ฒ๐—ฑ๐˜€๐—ฒ๐—น๐—ฏ๐—ฎ๐—ป๐—ธ

De afgelopen weken heeft MVA Nederland een actie opgezet met de verkoop van Suikerbroden. De opbrengst daarvan komt ten goede aan de activiteitenpot van de Academie. Hieraan gekoppeld kon men ook suikerbroden doneren aan een goed doel en dat werd naast de normale verkoop een groot succes!

Maar liefst 200 broden konden er dankzij onze meiden gedoneerd worden aan de Voedselbank Smallingerland!

Prachtig resultaat, meiden heel erg bedankt!

Meiden Voetbal Academie Nederland

1 week 6 days ago

๐—ก๐—œ๐—˜๐—จ๐—ช ๐—ก๐—œ๐—˜๐—จ๐—ช ๐—ก๐—œ๐—˜๐—จ๐—ช ๐—ก๐—œ๐—˜๐—จ๐—ช ๐—ก๐—œ๐—˜๐—จ๐—ช
โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ

๐˜ฟ๐™€ ๐™‹๐™๐™€-๐˜ผ๐˜พ๐˜ผ๐˜ฟ๐™€๐™ˆ๐™„๐™€ ๐™‘๐˜ผ๐™‰ ๐™ˆ๐™‘๐˜ผ ๐™‰๐™€๐˜ฟ๐™€๐™๐™‡๐˜ผ๐™‰๐˜ฟ!

Meiden van 8, 9 en 10 jaar opgelet!

Vanaf ๐˜„๐—ผ๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿฎ๐Ÿฎ ๐—บ๐—ฒ๐—ถ geven we elke woensdag van 15:00-16:00 uur training aan meiden van 8, 9 en 10 jaar!

Wil jij plezier hebben, beter worden, baas zijn over de bal en bij onze prachtige Academie horen?

Schrijf je dan nu in via de onderstaande link en je wordt uitgenodigd voor de gratis proeftraining op woensdag 22 mei! Daarna kan je besluiten of je verder wilt!
We trainen bij onze Sportief Partner vv ONT in Opeinde.

Inschrijven
โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ

forms.office.com/e/8Pq67FNbAw

www.mvan.nl

๐Ÿ“ธJora Pater

Meiden Voetbal Academie Nederland

2 weeks 7 hours ago

๐™‹๐™๐™€๐™‘๐™„๐™€๐™’ ๐™‹๐™๐™€๐™‘๐™„๐™€๐™’ ๐™‹๐™๐™€๐™‘๐™„๐™€๐™’ ๐™‹๐™๐™€๐™‘๐™„๐™€๐™’

๐—ฃ๐—ฅ๐—˜-๐—”๐—–๐—”๐——๐—˜๐— ๐—œ๐—˜ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐Ÿด, ๐Ÿต ๐—ฒ๐—ป ๐Ÿญ๐Ÿฌ- ๐—ท๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐—ด๐—ฒ๐—ป!

MVA Nederland gaat binnenkort starten met een Pre-Academie voor meiden van 8, 9 en 10 jaar!

๐—˜๐—ฟ ๐—ถ๐˜€ ๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐˜๐˜€ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐Ÿฎ๐Ÿฑ ๐—บ๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป!

De nog te werven groep jonge meiden gaat รฉรฉn keer per week met elkaar trainen en worden door ons opgeleid met als allereerste doel baas over de bal te worden!

De trainingslocatie voor onze youngsters is het prachtige sportcomplex van onze Sportief Partner vv ONT in Opeinde.

๐™ˆ๐™‘๐˜ผ ๐™‰๐™š๐™™๐™š๐™ง๐™ก๐™–๐™ฃ๐™™ ๐™œ๐™–๐™–๐™ฉ ๐™‘๐˜ผ๐™‰๐˜ผ๐™‘๐™Š๐™‰๐˜ฟ ๐™ซ๐™ž๐™– ๐™š๐™š๐™ฃ ๐™–๐™–๐™ฃ๐™ข๐™š๐™ก๐™™๐™ก๐™ž๐™ฃ๐™  ๐™™๐™š ๐™ž๐™ฃ๐™จ๐™˜๐™๐™ง๐™ž๐™Ÿ๐™ซ๐™ž๐™ฃ๐™œ ๐™ซ๐™ค๐™ค๐™ง ๐™™๐™š ๐™ฃ๐™ž๐™š๐™ช๐™ฌ๐™š ๐™‹๐™ง๐™š-๐˜ผ๐™˜๐™–๐™™๐™š๐™ข๐™ž๐™š ๐™ค๐™ฅ ๐™ค๐™ฃ๐™ฏ๐™š ๐™จ๐™ค๐™˜๐™ž๐™–๐™ก๐™จ ๐™ค๐™ฅ๐™š๐™ฃ๐™ฏ๐™š๐™ฉ๐™ฉ๐™š๐™ฃ!

Wees er snel bij! VOL=VOL

www.mvan.nl

๐Ÿ“ธJora Pater

Chat openen
1
Scan de code
Hallo ๐Ÿ‘‹
Kunnen we je helpen?